esmarck
Dagbog

Kære alle,

Som I vil opdage, har vi ikke fået opdateret dagbogen for de sidste 14 dage. Men kort fortalt har vi befundet os i Sydney-området i hele perioden og ikke, som det ellers var planen, rejst op langs østkysten til Brisbane. Ændringen skyldes mange ting, bl.a. at vi fik fundet os rigtig godt til rette hos nogle venner af min moster og onkel, som er bosat her. Vi har i den grad nydt gæstfriheden hos Susanne og Bob, og børnene (især Freja) har sat meget pris på et nyt sæt bedsteforældre og masser af plads at løbe rundt på. Vi var nok ikke helt klar over hvor anstrengende de 8 uger i NZ har været undervejs, men vi var tilsyneladende alle ret trætte, da vi nåede hertil, så vi har fået restitueret i stille og roligt tempo.
Vi har bl.a. fået set det helt store "must" som dansker: Operahuset - det var en meget imponerende oplevelse at sejle dertil, og det var helt underligt så stolt man kunne blive af sine danske aner, da alle turisterne om bord knipsede løs på deres kameraer. Vi har også været i Zoo, gået på Sydney Habour Bridge, set Royal Easter Show med skovhugger-konkorrence og været et par dage i Blue Mountains. Resten af tiden har vi hængt ud i Susanne og Bob's dejlige hus med udsigt over Stillehavet, ved deres lokale strand og området omkring. Det er ikke svært at forstå, hvorfor livet på disse breddegrader er tiltrækkende, for et efterår med temperaturer i 20-erne, sol det meste af tiden, en meget smuk kyststrækning lige udenfor døren og en metropol indenfor rækkevidde er slet ikke så ringe endda.
Således blev Australien anderledes end forventet, men ikke desto mindre fantastisk. I morgen flyver vi fra Sydney til Bangkok for derefter at tage ud på Koh Mook. Vi regner ikke med at opdatere hjemmesiden mere på selve turen, men forhåbentlig får vi rejsen afsluttet her, efter vi er vendt hjem 5. maj.

På snarlig gensyn allesammen - vi glæder os efterhånden meget til at se jer
Freja, Alberte, Jens og Birgitte